Privacy en account

Je GigCircle-account verwijderen

Hiermee verwijder je je persoonlijke GigCircle-gegevens en verbreek je alle koppelingen. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.

Wat er wordt verwijderd

Herinneringen en media

Je concertagenda, herinneringen, notities, foto's en video's worden permanent verwijderd.

Account en koppelingen

De koppeling met CircleAccount, je apparaten, pushmeldingen, Spotify en Apple Music wordt verwijderd.

Sociaal profiel

Je profiel, vrienden, gevolgde artiesten en persoonlijke voorkeuren worden verwijderd.

Berichten en andere gedeelde bijdragen kunnen zonder je naam blijven staan wanneer dat nodig is om gesprekken voor anderen begrijpelijk te houden. Ze worden getoond als afkomstig van een verwijderde GigCircle-gebruiker.

Vragen over accountverwijdering? privacy@waypointerdigital.com

GigCircle

Je browser is helaas te oud om GigCircle te gebruiken. Update je toestel naar iOS 16 of hoger, of gebruik een recentere browser.

Your browser is too old to use GigCircle. Please update your device to iOS 16 or newer, or use a more recent browser.